ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκότωσε τον πατέρα του με τσεκούρι επειδή πάτησε κατά λάθος το κινητό του (βίντεο)

Σκότωσε τον πατέρα του με τσεκούρι επειδή πάτησε κατά λάθος το κινητό του (βίντεο)

Ένας 50χρονος άνδρας δολοφονήθηκε βάναυσα από τον 23χρονο γιο του επειδή πάτησε κατά λάθος το… κινητό του τηλέφωνο.

Ο Leng Sao δέχθηκε θανάσιμη επίθεση με τσεκούρι από το γιο του, Leng Huon, μετά από ένα πάρτι που έκαναν στο σπίτι τους, κατά τη διάρκεια του οποίου κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το κινητό του 23χρονου είχε πέσει στην αυλή του σπιτιού τους στην επαρχία Prey Veng της Καμπότζης. Κάποια στιγμή ο 50χρονος βγήκε έξω επειδή δεν μπορούσε να κοιμηθεί και πάτησε κατά λάθος το πεσμένο στο έδαφος iPhone. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, ο Huon έβαλε τις φωνές στον πατέρα του, με αποτέλεσμα εκείνος να τον κλωτσήσει.

«Στη συνέχεια πήρε το τσεκούρι και χτύπησε τον πατέρα του σε κεφάλι, λαιμό και στήθος. Τον σκότωσε επιτόπου» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Μετά τη δολοφονία του πατέρα του, ο νεαρός έσπευσε να φύγει από το σπίτι, ωστόσο συνελήφθη λίγο αργότερα. Σύμφωνα με τις Αρχές, είχε ακόμα πάνω του το τσεκούρι.

Εάν κριθεί ένοχος, ο νεαρός κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.