ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η ισραηλινή Αργοπορία κτυπά στόχους των Ιρανών «Φρουρών της Επανάστασης» στην Δαμασκό

Η ισραηλινή Αργοπορία κτυπά στόχους των Ιρανών «Φρουρών της Επανάστασης» στην Δαμασκό

Στόχους στη Δαμασκό βομβαρδίζει η συριακή Αεροπορία, σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ. Η συριακή Αεράμυνα και συγκεκριμένα συστοιχίες που βρίσκονται νότια της συριακής πρωτεύουσας αντέδρασε με εκτοξεύσεις πυραύλων . ν

Όπως αναφέρεται όλο το εύρος του εναέριου χώρου της Συρίας έχει αποκλειστεί για πολιτικές πτήσεις.

Εκρήξεις αναφέρονται στην ανατολική Δαμασκό, αλλά είναι άγνωστο ποιοι είναι οι ακριβείς στόχοι της ισραηλινής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με άλλες πληρ5οφορίες στόχοι φαίνεται πως είναι στρατόπεδο ή στρατόπεδα της ιρανικής Επαναστατικής Φρουράς, πέριξ της Δαμασκού.

Η συριακή Αεράμυνα ισχυρίζεται πως έχει καταρρίψει τους περισσότερους από τους πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από τα ισραηλινά μαχητικά.


https://twitter.com/leithfadel/status/1129467537442451459

Δραστηριότητα και από τη ρωσική Αεροπορία με πτήσεις αεροσκαφών Su-25.

https://twitter.com/Syrian_MC/status/1129464053393494018


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.