ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δύο γερμανικά Eurofighter συγκρούστηκαν στον αέρα – Δείτε την στιγμή της συντριβής – Νεκρός ο πιλότος (upd, βίντεο)

Δύο γερμανικά Eurofighter συγκρούστηκαν στον αέρα – Δείτε την στιγμή της συντριβής – Νεκρός ο πιλότος (upd, βίντεο)

(Ανανέωση 16.55) Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media καταγράφει το ένα από τα δύο Eurofighter που συγκρούστηκαν να “καρφώνεται” φλεγόμενο στο έδαφος.

Αμέσως μετά την πρόσκρουσή του στο έδαφος διακρίνεται μαύρος καπνός με τους αυτόπτες μάρτυρες να παρατηρούν έκπληκτοι το απίστευτο γεγονός.

Εντωμεταξύ, σώος βρέθηκε ο πιλότος του ενός από τα δύο μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter, τα οποία συνετρίβησαν σε δασική περιοχή του κρατιδίου Μεκλεμβούργο-Πομερανία.

Δυστυχώς ο δεύτερος πιλότος εντοπίσθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας, ο πρώτος πιλότος εκτινάχθηκε εγκαίρως και εντοπίστηκε στην κορυφή ενός δέντρου «σε καλή κατάσταση».

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας, ένα από τα δυο μαχητικά συνετρίβη σε δάσος κοντά στο χωριό Γιάμπελ. Το άλλο συνετρίβη νότια του χωριού Νοσεντίνερ στην άκρη του δάσους. Τα δυο μέρη απέχουν περίπου 10 χιλιόμετρα.

Στην περιοχή «έβρεχε» συντρίμμια από τον ουρανό.




https://twitter.com/pntzl2/status/1143149443363086341


Δύο μαχητικά Eurofighter της γερμανικής Αεροπορίας συνετρίβησαν πριν από λίγο σε απομακρυσμένη περιοχή στην Βόρεια Γερμανία.

Τα δύο μαχητικά κτύπησαν μεταξύ τους στον αέρα. Σωστικά συνεργεία σπεύδουν στην περιοχή της βόρειας Fleesensee κοντά στο Malchow, μετά την σύγκρουση.

Οι εικόνες δείχνουν καπνό να ανεβαίνει στον ουρανό. Δεν είναι γνωστό αν υπάρχουν τραυματίες.

Ο εκπρόσωπος της Αεροπορίας από την βάση του Laage είπε πως και οι δύο πιλότοι έκαναν χρήση των εκτοξευόμενων καθισμάτων τους αλλά δεν έχουν ανευρεθεί μέχρι τώρα.

Η σύγκρουση έλαβε χώρα στις 2 ώρα Γερμανίας.





Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.