Καλιφόρνια: Ένοπλη επίθεση σε σχολείο – Δύο νεκροί (βίντεο) (upd)

Καλιφόρνια: Ένοπλη επίθεση σε σχολείο – Δύο νεκροί (βίντεο) (upd)

Συναγερμός στη Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια, καθώς οι αστυνομικές αρχές δέχτηκαν κλήσεις γύρω στις 8 το πρωί (ώρα ΗΠΑ) για περιστατικό με πυροβολισμούς σε σχολείο.

Από τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, δυο μαθητές (ένα 14χρονο αγόρι και μια 16χρονη κοπέλα) υπέκυψαν στα τραύματά τους, ενώ τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το ABC 7. Υπάρχουν άλλοι τρεις τραυματίες, δυο κορίτσια, 14 και 15 ετών κι ένα αγόρι 14 ετών.

https://twitter.com/Reuters/status/1195031842493218817

https://twitter.com/ABC/status/1195034347751006208

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.