Αμερικανοί παρουσίασαν συμπτώματα διάσεισης μετά την ιρανική επίθεση στο Ιράκ

Αμερικανοί παρουσίασαν συμπτώματα διάσεισης μετά την ιρανική επίθεση στο Ιράκ

Έντεκα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ χρειάστηκαν ιατρικές φροντίδες καθώς παρουσίασαν συμπτώματα διάσεισης μετά την επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους που εξαπέλυσε την 8η Ιανουαρίου το Ιράν εναντίον μιας στρατιωτικής βάσης στην οποία σταθμεύουν αμερικανικές δυνάμεις στο Ιράκ, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο, αν και αρχικά είχε διαβεβαιώσει πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μολονότι κανένα στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ δεν σκοτώθηκε στην ιρανική επίθεση της 8ης Ιανουαρίου στην αεροπορική βάση [Άιν] αλ Άσαντ, αρκετά νοσηλεύθηκαν με συμπτώματα διάσεισης εξαιτίας εκρήξεων και τελούν ακόμη υπό παρακολούθηση», ανέφερε ο λοχαγός Μπιλ Έρμπαν, ο εκπρόσωπος της λεγόμενης Κεντρικής Διοίκησης (USCENTCOM, το μικτό στρατηγείο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων που είναι αρμόδιο για τη Μέση Ανατολή) σε δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα χθες Πέμπτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.