ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το υπουργείο Άμυνας της Λιβύης στέλνει δυνάμεις σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου

Το υπουργείο Άμυνας της Λιβύης στέλνει δυνάμεις σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου

Στη Λιβύη, το υπουργείο Άμυνας έστειλε δυνάμεις για να αποκαταστήσουν την ασφάλεια στις εγκαταστάσεις εξαγωγής φυσικού αερίου της εταιρείας Mellitah, που έκλεισαν εξαιτίας συγκρούσεων ένοπλων ομάδων, δήλωσε ο πρόεδρος του διοικητικού της συμβουλίου Αμπντουλφάταχ Σαγκάν σήμερα.

Οι εξαγωγές αερίου της Μελίτα με προορισμό την Ιταλία, οι οποίες διακόπηκαν λόγω μαχών χθες, αναμένεται να αρχίσουν ξανά 48 ώρες αφού αποκατασταθεί η ασφάλεια στο συγκρότημά της στη βορειοδυτική Λιβύη, πρόσθεσε ο ίδιος.

«Δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα (κατά το οποίο) το υπουργείο Άμυνας έστειλε οχήματα που βρίσκονται καθ’ οδόν. Μόλις εγγυηθούν την ασφάλεια, θα ξαναρχίσουμε τις εξαγωγές μέσα σε 48 ώρες», είπε ο Σαγκάν τηλεφωνικά στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς από το συγκρότημα των εγκαταστάσεων.

Πρόσθεσε ότι έφτασε νωρίς σήμερα στην Μελίτα και μόνον προσωπικό ασφαλείας βρισκόταν εκεί.

Η Μελίτα αποτελεί μια κοινοπραξία της Εθνικής Επιχείρησης Πετρελαίου της Λιβύης και της ιταλικής Eni.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.