Αιγαίο: 150 αλλοδαποί αποβιβάστηκαν μόνοι τους σε συνδυασμένη επιχείρηση σε τέσσερα νησιά!

Αιγαίο: 150 αλλοδαποί αποβιβάστηκαν μόνοι τους σε συνδυασμένη επιχείρηση σε τέσσερα νησιά!

Διαλυμένο το σύστημα ασφάλειας των νήσων του ανατολικού Αιγαίου. Όποιος θέλει από οποιαδήποτε μέρος του κόσμου, μπορεί απλά να πάρει ένα φουσκωτό και να έρθει στην Ελλάδα, χωρίς καμία δυσκολία, σαν να μην υπάρχει χώρα.

Έχοντας πληροφορηθεί από τους Τούρκους, ότι έχουν να κάνουν με μια “μη-χώρα” και κανείς δεν πρόκειται να τους εμποδίσει να αποβιβαστούν και στη συνέχεια να ζητήσουν “άσυλο” με την βοήθεια κυκλωμάτων, απλώς έρχονται θεωρώντας όλη αυτή την περιοχή που ονομάζουμε Ελλάδα ως προτεκτοράτο τους.

Σε ένα πρωτοφανές κύμα εισβολής αλλοδαπών, 149 παράνομοι μετανάστες αποβιβάστηκαν από μόνοι τους σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις.

Οι αποβάσεις έγιναν δύο στην Λέσβο και από μια σε Αγαθονήσι, Σύμη και Μεγίστη.

Οι αλλοδαποί χωρίς κανένα πρόβλημα απλώς πέρασαν με φουσκωτά στις ελληνικές ακτές και στη συνέχεια ειδοποίησαν μεσω του αριθμού 112 για την άμεση παραλαβή τους από τις αρχές όπως και έγινε.

Την ίδια ώρα το ΛΣ «διέσωζε» στην Χίο άλλους 33 αλλοδαπούς, λίγο πριν και αυτοί αποβιβαστούν από μόνοι τους στια ακτές του νησιού.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που αλλοδαποί αποβιβάζονται στις ελληνικές ακτές, αλλά η συνδυασμένη αυτή επιχείρηση δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για το επίπεδο ασφάλειας των ελληνικών νήσων του ανατολικού Αιγαίου.

Αυτό σημαίνει ότι τα φουσκωτά πέρασαν χωρίς καν να εντοπιστούν από τις στρατιωτικές φρουρές των νήσων και φυσικά το ερώτημα που τίθεται είναι πως οι αποστολές των φουσκωτών σε συγκεκριμένα νησιά που δεν επιλέγονται τυχαία έχει σχέση με την διαπίστωση από την Τουρκία του επιπέδου επιτήρησης από τις ΕΔ του αιγιακού χώρου.

Ερωτήματα τα οποία απασχολούν τους κατοίκους και όχι βέβαια την κυβέρνηση η οποία απλώς παρακολουθεί, δηλώνοντας αδυναμία να πράξει το οτιδήποτε.

Και οι νεοαφιχθέντες έποικοι: Επεισόδια, ληστείες, εμπόριο ναρκωτικών, ανασφάλεια, εθνοτικές αιματηρές συγκρούσεις κλπ. Οι κάτοικοι των ελληνικών νησιών δεν αντέχουν άλλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

%20https://twitter.com/Reemigrator1/status/1229398198252380163

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.