ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το Βέλγιο ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του ΠΟΥ για καραντίνα και… ξεπέρασε την Ιταλία σε θανάτους ανά εκατ. κατοίκων!

Το Βέλγιο ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του ΠΟΥ για καραντίνα και… ξεπέρασε την Ιταλία σε θανάτους ανά εκατ. κατοίκων!

Το Βέλγιο, η χώρα που όλοι εκφράστηκαν θετικά γιατί ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες του ΠΟΥ ξεπέρασε την Ιταλία σε θανάτους ανά εκατ. κατοίκους.

Πρώτη στη σχετική κατάταξη έρχεται η Ισπανία και τελευταίες οι ΗΠΑ.

Συνολικά το Βέλγιο έχει αναφέρει 31,119 κρούσματα και 4.157 θανάτους.

Ας δούμε και τα άλλα κράτη με τους θανάτους ανά εκατομμύριο. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Σουηδία που εφαρμόζει την τακτική της «ανοσίας αγέλης» βρίσκεται στην τρίτη θέση… πριν το τέλος και οι ΗΠΑ στο τέλος του καταλόγου!

Ισπανία: 374
Βέλγιο: 337
Ιταλία: 329
Γαλλία: 221
Ολλανδία: 165
Βρετανία: 156
Ελβετία: 129
Λουξεμβούργο: 105
Σουηδία: 91
Ιρλανδία: 68
ΗΠΑ: 67


Δείτε εδώ λεπτομερώς τα στατιστικά στοιχεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.