ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρωσία: 13χρονος σκότωσε τον μικρότερο αδερφό του για ένα… video game (φώτο)

Ρωσία: 13χρονος σκότωσε τον μικρότερο αδερφό του για ένα… video game (φώτο)

Πέρα από κάθε νου είναι τα όσα έλαβαν χώρα στην πόλη Dudinka της Ρωσίας, καθώς ένας 13χρονος συνελήφθη από την αστυνομία επειδή σκότωσε τον μικρότερο αδερφό του για ένα video game.

Ο 13χρονος Alexander έπαιζε με ένα παιχνίδι στο κινητό τηλέφωνο της μητέρας του. Όταν όμως έχασε έγινε έξω φρενών. Άρχισε να σπάει τα πάντα ενώ στην συνέχεια έσπασε και το κινητό.

Όμως το φρικιαστικό κομμάτι της υπόθεσης ήρθε στιγμές αργότερα. Ο Alexander στράφηκε κατά του 7χρονου αδερφού του, τον οποίο μαχαίρωσε αρκετές φορές καθώς φοβήθηκε πως θα το έλεγε στην μητέρα τους!

Η μητέρα τους Olga, είχε αφήσει τα δυο παιδιά να κοιμούνται, καθώς είχε πάει την 6 μηνών αδερφή τους στο σπίτι της μητέρας της για να την κρατήσει.

Όταν επέστρεψε σπίτι, είδε τον μικρό γιο της νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο Alexander έκλαιγε και έλεγε πως δεν ξέρει τίποτα.

Αμέσως έφτασε και η αστυνομία, η οποία ανέκρινε τον Alexander, που ομολόγησε πως εκείνος ήταν που κατακρεούργησε τον αδερφό του με 15 μαχαιριές, επειδή φοβήθηκε πως θα τα έλεγε όλα στην μητέρα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το ξέσπασμά του; Φοβήθηκε πως οι φίλοι του θα σταματούσαν να του μιλούσαν αν μάθαιναν πως έχασε σε μια τόσο εύκολη πίστα του παιχνιδιού…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.