ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σέρβος ΥΠΕΞ Ίβιτσα Ντάτσιτς: «Προτιμούμε την εκλογή Τραμπ αντί του Μπάιντεν – Αντιλαμβάνεται καλύτερα τις καταστάσεις»

Σέρβος ΥΠΕΞ Ίβιτσα Ντάτσιτς: «Προτιμούμε την εκλογή Τραμπ αντί του Μπάιντεν – Αντιλαμβάνεται καλύτερα τις καταστάσεις»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς δήλωσε ότι το μεγάλο ζήτημα είναι πότε θα συνεχισθεί ο διάλογος Βελιγραδίου – Πρίστινα, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί λύση πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το Νοέμβριο, δεδομένης της τρέχουσας πανδημικής κατάστασης και της πολιτικής κρίσης στην Πρίστινα, γράφει η σερβική Politika.

Σχολιάζοντας ποια διοίκηση στις ΗΠΑ θα ήταν καλύτερη για το διάλογο, ο Ντόναλντ Τραμπ ή ο Τζο Μπάιντε, ο Ντάτσιτς είπε ότι ο Τραμπ είναι σίγουρα καλύτερος για τα σερβικά συμφέροντα επειδή ενθάρρυνε ορισμένες διαδικασίες και αποδέχθηκε την ιδέα ότι πρέπει να επιτευχθεί συμβιβασμός προς όφελος των δύο πλευρών.

Άλλωστε, δεν πιστεύει ότι το ζήτημα έχει τελειώσει και ότι η Σερβία απλά και μόνο πρέπει να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι η πρώτη φορά που αμερικανική κυβέρνηση είχε μια τέτοια προσέγγιση, η οποία είναι πολύ σημαντική για εμάς, διότι ανοίγει τη δυνατότητα συμβιβασμών και συμφωνιών», δήλωσε ο Ντάτσιτς σε συνέντευξή του στο Σπούτνικ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.