ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόρεια Συρία: Νεκροί δεκάδες μισθοφόροι της Άγκυρας σε εμφύλιο για το πλιάτσικο!

Βόρεια Συρία: Νεκροί δεκάδες μισθοφόροι της Άγκυρας σε εμφύλιο για το πλιάτσικο!

Δεκάδες μισθοφόροι των Τούρκων σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν όταν ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ τους για τις περιοχές επιρροής και την αρπαγή των περιουσιών των ντόπιων σε ελεγχόμενες από τους μισθοφόρους περιοχές στο Χαλέπι και στην ύπαιθρο του Ιντλίμπ.

Πολιτικές πηγές ανέφεραν ότι ξέσπασαν έντονες συγκρούσεις μεταξύ της τρομοκρατικής οργάνωσης Τζαμπχάτ αλ Νούσρα, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες τρομοκρατικές οργανώσεις στο Ιντλίμπ, και τρομοκράτες που ελέγχουν πολλές περιοχές στην πόλη Αρίχα, της νότιας επαρχίας του Ιντλίμπ, χρησιμοποιώντας ελαφριά και μεσαία όπλα.

Οι συγκρούσεις είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία και τον τραυματισμό δεκάδων τρομοκρατών, την εξάπλωση την εξάπλωση χάους στην περιοχή και βανδαλισμό των περιουσιών ορισμένων πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πηγές πρόσθεσαν ότι οι συγκρούσεις επεκτάθηκαν αργότερα μεταξύ των τρομοκρατών, γεγονός που οδήγησε την οργάνωση Ταμπχάτ αλ Νούσρα να στείλει περισσότερους τρομοκράτες με οχήματα εξοπλισμένα με διάφορα πολυβόλα και αντιαρματικά ρουκετοβόλα, όταν ένας αριθμός τρομοκρατών της αλ Νούσρα είτε σκοτώθηκαν είτε τραυματίστηκαν, υποδεικνύοντας ότι οι μάχες είναι ακόμα σε εξέλιξη, σημειώνει το πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.