ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αργεντινή: Παπαγάλος θα… «καταθέσει» για υπόθεση ασέλγειας και δολοφονίας – Eπανέλαβε τα τελευταία λόγια του θύματος

Αργεντινή: Παπαγάλος θα… «καταθέσει» για υπόθεση ασέλγειας και δολοφονίας – Eπανέλαβε τα τελευταία λόγια του θύματος

Πλέον οι διωκτικές αρχές είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν ακόμα και έναν παπαγάλο ως αποδεικτικό στοιχείο όπως θα κάνουν οι εισαγγελείς στην δίκη για την κακοποίηση και την δολοφονία μιας 46χρονης στην Αργεντινή.

Σύμφωνα με την πολιτική αγωγή ο παπαγάλος άκουσε και αναπαρήγαγε τα τελευταία λόγια της 46χρονης Ελίζαμπεθ Τολέδο η οποία δολοφονήθηκε άγρια το 2018 στο Μπουένος Άιρες.


Για την υπόθεση κατηγορούνται ο 51χρονος Μιγκέλ Σατουρνίνο Ρολόν και ο 62χρονος Χόρχε Ραούλ Αλβάρεζ.

Η «μαρτυρία» του παπαγάλου περιλαμβάνεται στη δικογραφία σύμφωνα με την οποία ένας αστυνομικός άκουσε τον παπαγάλο να ουρλιάζει «όχ, παρακαλώ αφήστε με να φύγω» λίγα λεπτά μετά την δολοφονία.

Ο εν λόγω αστυνομικός άκουσε τον παπαγάλο ενώ φύλαγε τον χώρο του εγκλήματος και σύμφωνα με την εφημερίδα La Nacion νόμισε αρχικά ότι επρόκειτο για μια γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια.


Δεύτερος μάρτυρας, μάλιστα, υποστηρίζει ότι άκουσε τον παπαγάλο να φωνάζει «γιατί με χτυπάτε;» την ώρα που ο ένας από τους συλληφθέντες φέρεται να βασάνιζε την Τολέδο.

Στη λίστα των αποδεικτικών στοιχείων περιλαμβάνεται και ένα δάγκωμα στο χέρι της άτυχης 42χρονης που «ταιριάζει σαν αποτύπωμα» στα δόντια του Ρολόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πολιτική αγωγή υποστηρίζει, τέλος, ότι υπάρχουν και στοιχεία από το DNA που συνδέουν τον Αλβάρεζ με την κακοποίηση και τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.