ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αλλαγή στο καμουφλάζ των μαχητικών που έφτασαν πρόσφατα στην Λιβύη

Αλλαγή στο καμουφλάζ των μαχητικών που έφτασαν πρόσφατα στην Λιβύη

Η Ρωσία άλλαξε το καμουφλάζ των μαχητικών που απέστειλα ως βοήθεια στον Χαφτάρ, προκειμένου να αποκρύψει την προέλευση τους σύμφωνα με την US Africa Command.

Η US Africa Command ισχυρίζεται ότι τα MiG-29 και τα Su-24 που προήλθαν από την Ρωσία, είχαν αρχικά τα σήματα της ρωσικής Αεροπορίας.

Αν και οι άνδρες της ομάδας Wagner δείχνουν αν όχι να αποχωρούν τουλάχιστον να υποχωρούν, σύμφωνα με την αμερικανική στρατιωτική διοίκηση, τα μαχητικά αεροσκάφη που έφτασαν στην Λιβύη, έχουν ως σκοπό να της προσφέρουν αεροπορική υποστήριξη.

Με αυτόν τον τρόπο η Ρωσία προσπαθεί να γύρη και πάλη την πλάστιγγα προς την πλευρά που υποστηρίζει όπως έκανε και στην Συρία σύμφωνα με την U.S. Africa Command πάντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.