ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φλόριντα: Νέο πλιάτσικο στο όνομα του «αντιρατσισμού» – 200 άτομα μπουκάρουν σε πολυκατάστημα (βίντεο)

Φλόριντα: Νέο πλιάτσικο στο όνομα του «αντιρατσισμού» – 200 άτομα μπουκάρουν σε πολυκατάστημα (βίντεο)

Νέες σοκαριστικές εικόνες από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Οργισμένοι διαδηλωτές μπουκάρουν σε πολυκατάστημα και αρπάζουν ότι βρουν μπροστά τους, όλο αυτό… στο όνομα του «black lives matters».

Συγκεκριμένα, οι αρχές της Φλόριντα έδωσαν στη δημοσιότητα υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που παρουσιάζει εκατοντάδες άτομα να εισβάλουν σε ένα κλειστό πολυκατάστημα Walmart και να κλέβουν προϊόντα αξίας μεγαλύτερης από 100 χιλ. δολάρια.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τη νύχτα της 30ης Μάη, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, στην Τάμπα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το γραφείο του σερίφη της κομητείας Χίλσμπορο εξέδωσε την Πέμπτη ανακοίνωση όπου ζητάει πληροφορίες για την ταυτοποίηση των πλιατσικολόγων που άδειασαν το πολυκατάστημα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Δείτε το βίντεο:


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.