ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ.Τσαβούσογλου: «Οι ΗΠΑ συμφώνησαν να συνεργαστούν με την Τουρκία στη Λιβύη, έχουμε ξεκινήσει συνομιλίες»

Μ.Τσαβούσογλου: «Οι ΗΠΑ συμφώνησαν να συνεργαστούν με την Τουρκία στη Λιβύη, έχουμε ξεκινήσει συνομιλίες»

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μιλώντας σε φόρουμ που οργάνωσε η Τουρκo-Αμερικανική Ένωση TASC, αποκάλυψε πως ΗΠΑ και Τουρκία θα συνεργαστούν στη Λιβύη.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αναφερόμενος στο τηλεφώνημα που είχαν πριν από μία εβδομάδα ο Τούρκος πρόεδρος με τον Ντόναλντ Τραμπ, αποκάλυψε ότι οι ΗΠΑ διάκεινται θετικά σε έναν πιο ενεργό ρόλο στη Λιβύη και συμφώνησαν να προχωρήσουν σε κοινές δράσεις με την Τουρκία.

«Η Αμερική προσπαθεί να έχει έναν πιο ενεργό ρόλο στη Λιβύη. Ο πρόεδρός μας πρότεινε στον Αμερικανό πρόεδρο να συνεργαστούμε Τουρκία και ΗΠΑ μαζί στη Λιβύη και ο Τραμπ ανταποκρίθηκε θετικά.

Κι εμείς σε επίπεδο υπουργείων Εξωτερικών, αλλά και σε επίπεδο υπουργείων Άμυνας και μυστικών υπηρεσιών πήραμε την εντολή να συνεργαστούμε. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν συνομιλίες σε τεχνικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να υπάρξει μία κοινή ενέργεια για τη σταθερότητα στην περιοχή και για το μέλλον της Λιβύης», δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών σχολιάζοντας τον θάνατο του Τζωρτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ, είπε ότι τέτοια φαινόμενα απάνθρωπης συμπεριφοράς παρατηρούνται και στην Ευρώπη, επιτθέμενος στην Ελλάδα.

«Κι η Ελλάδα στα σύνορά μας είδατε πώς συμπεριφέρθηκε στους πρόσφυγες που ήθελαν να περάσουν στην Ελλάδα, πώς συμπεριφέρθηκε; Πέθαναν 3-4 άνθρωποι. Το είδατε».

(σ.σ. Όχι. Φτάνει που το… “είδατε” εσείς)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/eha_news/status/1273632253374062592

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.