ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αναβρασμός στην Λιβύη του Φ.Σάρατζ – Οι φόβοι του για τον ΥΠΕΣ και η αναβολή του ταξιδιού στην Άγκυρα

Αναβρασμός στην Λιβύη του Φ.Σάρατζ – Οι φόβοι του για τον ΥΠΕΣ και η αναβολή του ταξιδιού στην Άγκυρα

Παρόλο που ο Sarraj δεν κρύβει πλέον τον φόβο του ότι ο αντίπαλός του υπουργό εσωτερικών Μπασάγκα μπορεί να στραφεί εναντίον του με την υποστήριξη των πολιτοφυλακών της Μισράτα υποστηριζόμενους από την Άγκυρα, πιέζει ωστόσο να “γυρίσει” υπέρ του το τελικό αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης. Έ

Πηγές μέσων ενημέρωσης της Λιβύης αποκάλυψαν ότι ο Σάρατζ αποφάσισε να ακυρώσει την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη και τη συνάντησή του με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη.Το γεγονός αυτό σνδέθηκε αναπόφευκτα με τον φόβο του για πραξικόπημα, κάτι που ήταν εμφανές στην τηλεοπτική ομιλία του σχετικά με τις διαδηλώσεις στην Τρίπολη.

«Φοβάμαι ότι κάποιοι θα ξεκινήσουν πολιτικό διάλογο και νέο προεδρικό σχηματισμό για να διαταράξουν το ζήτημα των εκλογών», δήλωσε ο Sarraj, αναφερόμενος σαφώς στον αντίπαλό του Μπασάγκα, ο οποίος ήταν στην Τουρκία εκείνη την περίοδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.