ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γερμανία: Γιατρός ομολόγησε μαζικό ντόπινγκ

Γερμανία: Γιατρός ομολόγησε μαζικό ντόπινγκ

Ο Γερμανός γιατρός Μαρκ Σμιντ ομολόγησε σήμερα ότι έχει ασκήσει μαζικό ντόπινγκ σε περισσότερους από 100 αθλητές και ποδηλάτες από το 2012 και αρνήθηκε ότι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Ο 42χρονος Μαρκ Σμιντ κατηγορείται για ντόπινγκ στο Μόναχο σε 150 περιπτώσεις και αναγνωρίζει αυτές τις πρακτικές στις περισσότερες περιπτώσεις, με ορισμένες εξαιρέσεις στον κατάλογο που καταρτίζει η Εισαγγελία.

Η δίκη εναντίον αυτού του γιατρού, ο οποίος συνελήφθη το 2019 κατά τη διάρκεια επιδρομής στα παγκόσμια πρωταθλήματα σκι της Αυστρίας, είναι μια από τις μεγαλύτερες στο είδος της στην πρόσφατη γερμανική δικαστική ιστορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δίπλα σε αυτόν τον γιατρό κάθεται ο πατέρας του, ο οποίος φέρεται να γνώριζε τις πρακτικές του γιου του, καθώς μια νοσοκόμα και ένας άλλος συνεργάτης. Ο Σμιντ βρίσκεται σε προληπτική κράτηση από το 2019.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.