ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ο στρατός του Ισραήλ ανακάλυψε σήραγγα που συνδέει τη νότια Λωρίδα της Γάζας με ισραηλινό έδαφος

Ο στρατός του Ισραήλ ανακάλυψε σήραγγα που συνδέει τη νότια Λωρίδα της Γάζας με ισραηλινό έδαφος

Το Τελ Αβίβ ανακάλυψε σήραγγα που εκτεινόταν σε απόσταση «δεκάδων μέτρων» και συνέδεε τη Λωρίδα της Γάζας με το ισραηλινό έδαφος.

«Η σήραγγα μήκους πολλών δεκάδων μέτρων είχε σκαφτεί από το Χαν Γιουνές, στη νότια Λωρίδα της Γάζας», ανέφερε ο εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων Τζόναθαν Κόνρικους, σε μια τηλεφωνική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Το τούνελ εντοπίστηκε από ένα σύστημα υπόγειων αισθητήρων, εγκατεστημένων κοντά στον φράχτη ασφαλείας που χωρίζει το Ισραήλ από τον παλαιστινιακό θύλακα.

Ο Κόνρικους διαβεβαίωσε ότι το τούνελ δεν είχε περάσει τον φράχτη και δεν συνιστούσε κίνδυνο για τους κοντινούς εβραϊκούς οικισμούς. «Δεν γνωρίζουμε σε αυτό το στάδιο ποια τρομοκρατική οργάνωση το κατασκεύασε», πρόσθεσε, «αλλά θεωρούμε υπεύθυνη τη Χαμάς για κάθε δραστηριότητα που προέρχεται από τη Λωρίδα της Γάζας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο στρατός, υπενθύμισε ο εκπρόσωπος, έχει ανακαλύψει περίπου 20 σήραγγες μεταξύ της Λωρίδας της Γάζας και του Ισραήλ από το καλοκαίρι του 2014.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.