ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εκρήξεις και πυροβολισμοί στην Τεχεράνη: Δολοφόνησαν τον επικεφαλής του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος

Εκρήξεις και πυροβολισμοί  στην Τεχεράνη: Δολοφόνησαν τον επικεφαλής  του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος

Νεκρός έπεσε με΄σα απο ένα μπαράζ πυροβολισμών αλλά και εκρήξεων ο κορυφαίος πυρηνικός επιστήμονας στο Ιράν.

Ο υψηλόβαθμος πυρηνικός φυσικός, ο Μοχσέν Φαχριζαντέχ-Μαχάμπάντι, δολοφονήθηκε στην Τεχεράνη , σύμφωνα με το Rajanews.

Μέσα ενημέρωσης στο Ιράν, μεταξύ αυτών και το κρατικό δίκτυο IRIB μετέδωσαν ότι ο Ιρανός πυρηνικός επιστήμονες που ασχολούνταν και με τους πυραύλους είχε δολοφονηθεί, ωστόσο, ο ιρανικός οργανισμός πυρηνικής ενέργειας ανέφερε ότι δεν υπήρξε κανένα συμβάν στο οποίο να εμπλέκεται ο επιστήμονας.

Χρήστες των social media ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο από το υποτιθέμενο σημείο της δολοφονίας, ισχυριζόμενοι ότι ακούστηκε έκρηξη και μπαράζ πυροβολισμών.

https://twitter.com/AuroraIntel/status/1332323450745212937

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.