ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιράκ: Επίθεση με ρουκέτες εναντίον διυλιστηρίου πετρελαίου – Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη (βίντεο)

Ιράκ: Επίθεση με ρουκέτες εναντίον διυλιστηρίου πετρελαίου – Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη (βίντεο)

Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) ανέλαβε χθες Κυριακή την ευθύνη για την επίθεση με ρουκέτες Κατιούσα εναντίον διυλιστηρίου πετρελαίου στο βόρειο Ιράκ.

Η επίθεση είχε στόχο το διυλιστήριο Σινίγια, κοντά στο διυλιστήριο Μπάιτζι, το μεγαλύτερο του Ιράκ, στην επαρχία Σαλαχουντίν. Προκάλεσε τεράστια πυρκαγιά, δήλωσε πηγή προσκείμενη στις ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας στο Γερμανικό Πρακτορείο.

Στελέχη του πυροσβεστικού σώματος έσπευσαν στο διυλιστήριο για να περιορίσουν την πυρκαγιά. Δεν αναφέρθηκαν θύματα ως εδώ.

https://twitter.com/harbi_nadi/status/1333174770708451330

Το πρακτορείο «ειδήσεων» Άμακ, όργανο προπαγάνδας του ΙΚ, ανέφερε ότι μέλη της εξτρεμιστικής οργάνωσης διέπραξαν την επίθεση, εκτοξεύοντας δύο ρουκέτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με εργαζόμενους στο διυλιστήριο, χτυπήθηκε δεξαμενή αποθήκευσης καυσίμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.