Αίγυπτος: Επτά ασθενείς νοσοκομείου σκοτώθηκαν από πυρκαγιά

Αίγυπτος: Επτά ασθενείς νοσοκομείου σκοτώθηκαν από πυρκαγιά

Επτά ασθενείς με κορωνοϊό πέθαναν σήμερα σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα νοσοκομείο στα προάστια του Καΐρου.

Οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για να καθορίσουν τα αίτια της τραγωδίας αυτής. Άλλοι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από την πυρκαγιά στο νοσοκομείο της κωμόπολης Ομπούρ, κοντά στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα.

Η Αίγυπτος, μια χώρα 100 εκατομμυρίων κατοίκων, έχει καταγράψει μέχρι σήμερα 130.126 κρούσματα της Covid-19 και περισσότερους από 7.300 θανάτους.

Η πανδημία έχει φέρει στα όριά του το σύστημα υγείας και οι συνδικαλιστικές ενώσεις τους ιατρονοσηλευτικού προσωπικού προειδοποιούν ότι μπορεί να καταρρεύσει πλήρως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Ιούνιο, επτά ασθενείς έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά σε νοσοκομείο της Αλεξάνδρειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.