ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Χιλιάδες στρατιώτες κατευθύνονται στην Ουάσινγκτον (βίντεο)

ΗΠΑ: Χιλιάδες στρατιώτες κατευθύνονται στην Ουάσινγκτον (βίντεο)

Βίντεο και φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν χιλιάδες Αμερικανούς στρατιώτες να κατευθύνονται αυτή τη στιγμή στην Ουάσινγκτον με πολλούς από αυτούς να έχουν ήδη φτάσει και να βρίσκονται στους δρόμους της πρωτεύουσας των ΗΠΑ.

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για περίπου 7.000 με 10.000 στρατιώτες αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι ξεκάθαρο ποιος τους κάλεσε και για ποιο λόγο.

Υπενθυμίζουμε πως από χθες υπήρχαν πληροφορίες για στρατιωτική κινητοποίηση, ενεργοποίηση του εθνικού συστήματος συναγερμού από τον Ντόναλντ Τραμπ και μία περίεργη απαγόρευση πτήσεων πάνω από την Ουάσινγκτον.

Κάποιες πληροφορίες λένε ότι βρίσκονται για την τήρηση της τάξης στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, η οποία όμως θα συμβεί σε 9 ημέρες από σήμερα, ενώ κάποιοι γράφουν πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα επικαλεστεί τον νόμο περί εξέγερσης.

https://twitter.com/JoshLekach/status/1348065559997386752?s=19

https://twitter.com/ThomLillyLayne/status/1348482916540674049?s=20

https://twitter.com/disclosetv/status/1348423276255653889?s=20

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.