Αμερικανικό Πεντάγωνο σε στρατιωτικές μονάδες: «Μην επιχειρήσετε να σταματήσετε την ορκωμοσία Μπάιντεν»!

Αμερικανικό Πεντάγωνο σε στρατιωτικές μονάδες: «Μην επιχειρήσετε να σταματήσετε  την ορκωμοσία Μπάιντεν»!

Δεν έχουν προηγούμενο οι εικόνες από το Καπιτώλιο στην Ουάσιγκτον. Εκατοντάδες πάνοπλοι στρατιώτες της Εθνοφρουράς έχουν δημιουργήσει κλοιό γύρω από το λόγο του Καπιτωλίου, ενώ ίδια εικόνα επικρατεί και εντός του κτιρίου, την ώρα που το Πεντάγωνο φοβάται ότι στρατιωτικές μονάδες μπορεί να κινηθούν στην Ουάσιγκτον προκειμένου να σταματήσουν την ορκωμοσία του Μπάιντεν!

Tα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί, με πρόσχημα ότι ένοπλες ομάδες Αμερικανών θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ορκωμοσία του 46ου πρόεδρου των HΠΑ Τζόε Μπάιντεν. Το μόνο που καταφέρουν βέβαια είναι να δημιουργούν κλίμα φόβου και ανασφάλειας.

Συνολικά όπως αναφέρεται τουλάχιστον 10.000 εθνοφρουροί θα αναπτυχθούν στην Ουάσιγκτον για την τήρηση των μέτρων τάξης, πέρα της δύναμης της Αστυνομίας η οποία βρίσκεται σε συναγερμό.

https://twitter.com/disclosetv/status/1349363742170079237

https://twitter.com/disclosetv/status/1349334212059533313

Την ίδια ώρα το αμερικανικό Πεντάγωνο προχώρησε σε μια ασυνήθιστη κίνηση προειδοποιώντας τις στρατιωτικές μονάδες να μην επιχειρήσουν τίποτα κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας του Τζόε Μπάιντεν και να ακολουθήσουν το νόμο!

Η προειδοποίηση αυτή, όπως και πολλά άλλα που συμβαίνουν αυτή την περίοδο στις ΗΠΑ είναι χωρίς προηγούμενο, καθώς για πρώτη φορά η στρατιωτική ηγεσία απευθύνει μήνυμα στις ένοπλες δυνάμεις φοβούμενη ακόμη και για πραξικόπημα.

«Ως μέλη των ενόπλων δυνάμεων πρέπει πάντα να έχουμε ως πρώτη προτεραιότητα τις αξίες και τα ιδανικά του έθνους μας. Οποιαδήποτε ενέργεια που σαν σκοπό θα έχει την διακοπή της συνταγματικής διαδικασίας δεν θα είναι μόνο κατά των παραδόσεων της πατρίδας, των αξιών μας και του όρκου μας, αλλά και ενάντια στο νόμο», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το μεικτό επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.