Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας κατέθεσε μήνυση κατά Τ.Μπάιντεν: «Να συνεχιστούν άμεσα οι απελάσεις λαθρομεταναστών»!

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας κατέθεσε μήνυση κατά Τ.Μπάιντεν: «Να συνεχιστούν άμεσα οι απελάσεις λαθρομεταναστών»!

Προβλήματα και μάλιστα σοβαρά, για τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζό Μπάιντεν πριν καλά καλά εγκατασταθεί στο οβάλ γραφείο στο Λευκό Οίκο.

Η «κόκκινη» Πολιτεία του Τέξας, ανακοίνωσε ότι προχωρά σε μήνυση κατά του Τζ.Μπάιντεν κατά της απόφασής του να «παγώσει» τις απελάσεις των παράνομων μεταναστών για 100 ημέρες, μέχρι να διευκρινιστεί, εάν αυτοί χρήζουν διεθνούς προστασίας ή όχι.

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton κατέθεσε την μήνυση στο νέο πρόεδρο των ΗΠΑ λέγοντας:

«Σε ένα από τα δεκάδες μέτρα που έχουν σκοπό να βλάψουν το Τέξας και το έθνος στο σύνολό του, η νέα διοίκηση Μπάιντεν έδωσε εντολή στην DHS να παραβιάσει τον ομοσπονδιακό νόμο περί μετανάστευσης και να υπονομεύσει μια συμφωνία, σε συνεργασία με το Τέξας.

Η Πολιτεία είναι στην πρώτη γραμμή άμυνας των νοτίων συνόρων των ΗΠΑ. Αποτυχία στην εφαρμογή του νόμου θα έχει ως συνέπεια την άμεσο κίνδυνο των πολιτών μας, των οργάνων της τάξης.

Η DHS (υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας) έχει από πριν δηλώσει ότι ένα τέτοιο πάγωμα των απελάσεων θα προκαλέσει σοβαρές και δομικές βλάβες στο Τέξας.

Είμαι σίγουρος ότι τέτοιες παράνομες και επικίνδυνες πράξεις δεν πρόκειται να ισχύσουν.

Ο νόμος και η ασφάλεια των πολιτών μας είναι αυτό που θα επικρατήσει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας.

Ο Ken Paxton

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.