«Κεραυνοβόλο μήνυμα» Πούτιν σε Μπάιντεν με πυραύλους cruise: «Μείνε μακριά από την Συρία» – Εξαϋλώθηκε κομβόι του FSA

«Κεραυνοβόλο μήνυμα» Πούτιν σε Μπάιντεν με πυραύλους cruise: «Μείνε μακριά από την Συρία» – Εξαϋλώθηκε  κομβόι του FSA

Με ένα… κεραυνοβόλο μήνυμα και κόλαση φωτιάς απάντησε στις αμερικανικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας για την υπόθεση Ναβάλνι, ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, απευθύνοντας έμμεσο μήνυμα προς τον Τζ.Μπάιντεν να μείνει μακριά από την Συρία.

Πύραυλοι cruise από ρωσικά σκάφη που πλέουν στη Μεσόγειο κτύπησαν κομβόι με βυτιοφόρα της συριακής αποκαλούμενης «αντιπολίτευσης», που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ και την Τουρκία στη βόρεια Συρία, που στέλνουν παράνομα συριακό πετρέλαιο στην Τουρκία με αντάλλαγμα χρήματα για όπλα και πυρομαχικά. προκαλώντας ένα θέαμα που θυμίζει Αρμαγεδδώνα.

https://twitter.com/ELINTNews/status/1367886153777610754

Όπως έγινε γνωστό, οι πύραυλοι Kalibr που εκτοξεύτηκαν από ρωσικά πλοία έπληξαν στόχους κοντά στην al-Hamran κοντά στην Μανμπίτζ προκαλώντας πραγματικό ολοκαύτωμα.

Όλα αυτά την ώρα που η νέα ηγεσία του Λευκού Οίκου υπό τον Τζο Μπάιντεν έχει ανακοινώσει στροφή της αμερικανικής πολίτικης στη Συρία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι από δω και πέρα θα επεμβαίνει δυναμικά.

Υπενθυμίζεται ότι η ΗΠΑ είχαν προχωρήσει σε επιθέσεις κατά στόχων υποστηριζόμενων από το Ιράν στην Συρία, κάτι που η Μόσχα το θεώρησε ως ακόμη μια αμερικανική επέμβαση στην πολύπαθη αυτή χώρα.

Σήμερα ήρθε η απάντηση.

https://twitter.com/NotWoofers/status/1367872077924077568

https://mobile.twitter.com/HeshmatAlavi/status/1367882625201934338

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.