ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ρωσικό Ναυτικό: «Ξέρουμε πολύ καλά που βρίσκεται το υποβρύχιό μας – Το ΝΑΤΟ δεν θα καταφέρει να το εντοπίσει»

Ρωσικό Ναυτικό: «Ξέρουμε πολύ καλά που βρίσκεται το υποβρύχιό μας – Το ΝΑΤΟ δεν θα καταφέρει να το εντοπίσει»

Κορυφώνεται και άλλο η ένταση ΝΑΤΟ και Ρωσίας μετά τις ψυχροπολεμικές δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν ο οποίος κατηγόρησε τον Πούτιν αποκαλώντας τον «δολοφόνο χωρίς ψυχή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε επαφή ΝΑΤΟ και Ρωσίας στο πλαίσιο του διαρκούς διαλόγου τω δύο μερών έχει παύση, ενώ η ένταση κτυπά «κόκκινο» και τις θάλασσες.

Όπως έγινε γνωστό από τον αρχηγό του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας αντιναύαρχο Igor Osipov έξι υποβρύχια Improved Kilo project 636.3 απέπλευσαν από τη βάση στο Νοβοροσίσκ στη Μαύρη Θάλασσα και κατευθύνονται προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την ίδια ώρα το ΝΑΤΟ αναζητά ένα ακόμη υποβρύχιο το B-237 “Rostov-on-Don” το οποίο μπήκε στη Μεσόγειο στις 5 Μαρτίου προκειμένου να κατευθυνθεί προς την Συρία, με τα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ να πραγματοποιούν αλλεπάλληλες προσπάθειες να το εντοπίσουν. Το υποβρύχιο χάθηκε για ακόμη μια φορά από τα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ όταν έπλεε ανοικτά του Λιβάνου.

https://twitter.com/Intel_Sky/status/1372860168262848514

Σύμφωνα με το RIA Novosti το υποβρύχιο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το αρχηγείο του ρωσικού Ναυτικού και πλέει σε περιοχή της ανατολικής Μεσογείου αλλά όππως δήλωσε πηγή του ρωσικού υπουργείου Άμυνας «το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να το βρει».

«Οι ανθυποβρυχιακές δυνάμεις του ΝΑΤΟ προσπαθούν εδώ και μια εβδομάδα να εντοπίσουν το υποβρύχιο Rostov-on-Don. Όλες οι απόπειρες έχουν αποτύχει. Το αρχηγείο όμως του Ναυτικού δεν έχει χάσει επαφή με το υποβρύχιο. Οπότε εάν αυτό ήταν σε περίοδο σύγκρουσης μονάδες επιφανείας του ΝΑΤΟ θα ήταν στο στόχαστρο του υποβρυχίου. Και αυτό τους ενοχλεί», ανέφερε η πηγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/rianru/status/1372835718750470144

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.