ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα καταγγελία προς τον Α.Κουόμο – Οι δηλώσεις της βοηθού του που τον «καίει»

Νέα καταγγελία προς τον Α.Κουόμο – Οι δηλώσεις της βοηθού του που τον «καίει»

Κάθε 24ωρο που περνά αυξάνονται οι κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο.

Μετά τις έξι γυναίκες που δημοσιοποίησαν τα περιστατικά σε βάρος του 63χρονου Δημοκρατικού, μια νέα αποκάλυψη από βοηθό του βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, η 33χρονη Αλίσα ΜακΓκραθ, λέει ότι ο κυβερνήτης τη φλέρταρε με αδιάκριτο τρόπο, προβαίνοντας σε υποτιμητικά σχόλια, ενώ η νεαρή γυναίκα αποκάλυψε πως ακόμη μια βοηθός του Κουόμο έχει πέσει θύμα παρενόχλησης.

Είναι η πρώτη φορά πάντως που τωρινή συνεργάτιδα του κυβερνήτη αποκαλύπτει περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΜακΓκραθ, ο Κουόμο φέρεται να είχε αποκαλέσει μπερδεμένες μητέρες εκείνη και τη συνάδελφό της.

Ακόμη, την είχε χαρακτηρίσει όμορφη στα ιταλικά, ενώ μια ημέρα κοιτούσε έντονα το πουκάμισό της για να σχολιάσει το κολιέ της.

Είχε, δε, ρωτήσει τη βοηθό του για το διαζύγιό της.

Μετά τις καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά, ο Κουόμο καλείται από διαφόρους να παραιτηθεί, ωστόσο το αρνείται και δεν αποδέχεται τις κατηγορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.