ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αφγανιστάν: Λεωφορείο επλήγη από βόμβα – Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν

Αφγανιστάν: Λεωφορείο επλήγη από βόμβα – Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν

Τουλάχιστον 11 νεκροί στο Αφγανιστάν είναι ο βαρύς απολογισμός όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν χτυπήθηκε από βόμβα, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών, ενώ οι Ταλιμπάν ετοιμάζονται να κηρύξουν κατάπαυση του πυρός ενόψει της γιορτής Έιντ αλ Φιτρ.

Η έκρηξη, που είχε αποτέλεσμα να τραυματιστούν άλλοι 28 άνθρωποι, έγινε τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα στην επαρχία Ζαμπούλ (νοτιοανατολικά), διευκρίνισε ο Ταρίκ Αριάν, εκπρόσωπος του υπουργείου.

Ανάμεσα στους τραυματίες, αρκετοί εκ των οποίων βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, είναι γυναίκες και παιδιά, δήλωσε ο Γκιουλ Ισλάμ Σιάλ, εκπρόσωπος του κυβερνήτη της Ζαμπούλ.

Η βία στο Αφγανιστάν κλιμακώνεται τις τελευταίες εβδομάδες, με φόντο την έναρξη της αποχώρησης των αμερικανικών και των άλλων ξένων στρατευμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως θα κηρύξουν τριήμερη εκεχειρία ενόψει της γιορτής που σηματοδοτεί το τέλος του μήνα του Ραμαζανιού εντός της εβδομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.