ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δύο στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν έπεσαν νεκροί στα σύνορα με το Ιράν

Δύο στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν έπεσαν νεκροί στα σύνορα με το Ιράν

Η συνοριακή υπηρεσία του Αζερμπαϊτζάν, δήλωσε σήμερα Σάββατο πως δύο στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν έπεσαν νεκροί μετά από πυρά με λαθρεμπόρους ναρκωτικών στα σύνορα με το Ιράν.

«Στις 15 Μαΐου, περίπου στις 16:00, τρία άγνωστα άτομα παραβίασαν τα κρατικά σύνορα κοντά στο χωριό Gendere, στην περιοχή Yardimli. Οι παραβάτες δεν τήρησαν την εντολή των συνοριοφυλάκων να σταματήσουν, άνοιξαν πυρ σε βάρος τους, εγκατέλειψαν το φορτίο τους και προσπάθησαν να φύγουν από το σημείο» δήλωσε η Υπηρεσία Συνόρων σε δήλωση της.

Δύο συνοριοφύλακες τραυματίστηκαν σοβαρά κατά το περιστατικό και μεταφέρθηκαν σε τοπική ιατρική εγκατάσταση, αλλά κατέληξαν.

Σύμφωνα με την ίδια δήλωση στο σημείο βρέθηκαν περίπου 10 κιλά ναρκωτικά. Ένας από τους λαθρέμπορους συνελήφθη ενώ η έρευνα συνεχίστηκε για τους άλλους.

Το άτομο που τέθηκε υπό κράτηση εκτιμάται ότι είναι Ιρανός υπήκοος και το Αζερμπαϊτζάν ενημέρωσε το Ιράν για το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιρανοί αξιωματούχοι δεν έχουν ακόμη σχολιάσει την κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.