ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ιαπωνία: Σύγκρουση αλιευτικού σκάφους με ρωσικό πλοίο – Τρεις νεκροί

Ιαπωνία: Σύγκρουση αλιευτικού σκάφους με ρωσικό πλοίο – Τρεις νεκροί

Ένα ιαπωνικό αλιευτικό σκάφος συγκρούστηκε, την Τετάρτη 26 Μαΐου, με ένα ρωσικό πλοίο κοντά στο Χοκάιντο, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του Kyodo, ένα αλιευτικό σκάφος που ανήκει στον Αλιευτικό Συνεταιρισμό Μονμπέτσου, συγκρούστηκε με ένα ρωσικό πλοίο, περίπου στις 6 π.μ. (τοπική ώρα) και το πρώτο ανατράπηκε.

Οι περιστάσεις του συμβάντος, καθώς και η αιτία της σύγκρουσης, προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί.

Πάντως, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του NHK, η σύγκρουση έγινε στην Οχοτσκική Θάλασσα, περίπου 23 χιλιόμετρα από την ακτή του λιμανιού του Μονμπέτσου και το ιαπωνικό αλιευτικό «Hachikita Komaru» προσέκρουσε στο ρωσικό πλοίο «Amur».

Ακόμα, ο συνολικός αριθμός των μελών του πληρώματος στο ιαπωνικό σκάφος ήταν πέντε άτομα και όλοι τους διασώθηκαν και διακομίσθηκαν στο ρωσικό πλοίο, αλλά με νεότερη σχετική δημοσίευση του Kyodo έγινε γνωστό πως οι τρεις τραυματίες πέθαναν.

Η Ακτοφυλακή της Ιαπωνίας έστειλε περιπολικά σκάφη στην τοποθεσία για να διερευνήσει την κατάσταση και, επί του παρόντος, εξετάζει πιθανή διαρροή καυσίμου στη θάλασσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ρωσικό θαλάσσιο κέντρο διάσωσης «Yuzhno-Sakhalinsk» επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ ρωσικού πλοίου και ιαπωνικού αλιευτικού σκάφους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.