ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διαφυλετική βία: Έγχρωμοι σκοτώνουν με ματσέτες στο Hyde Park νεαρό άνδρα (βίντεο)

Διαφυλετική βία: Έγχρωμοι σκοτώνουν με ματσέτες στο Hyde Park νεαρό άνδρα (βίντεο)

Μία ομάδα νεαρών επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν άνδρα στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου, με τα τραύματά του να μην είναι θανάσιμα.

Σύμφωνα με τα συγκλονιστικά πλάνα που τραβήχτηκαν στο σημείο, ένας άντρας με μαύρη φόρμα δέχθηκε επίθεση από μια συμμορία που είχε στην κατοχή της μαχαίρια.

Αρχικά, ο άντρας κυνηγήθηκε από την ομάδα των ενόπλων εφήβων και αφού γλίστρησε και έπεσε στο έδαφος, τον μαχαίρωσαν ενώ τον κλωτσούσαν στο κεφάλι.

Μετά το περιστατικό, ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραυματισμούς στο κορμί του. «Η αστυνομία κλήθηκε να συνδράμει το χθεσινό βράδυ μετά από αναφορές για επίθεση ανδρός στο Χάιντ Παρκ» δήλωσε εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ όπως ανέφερε η Daily Mail.

Έτσι, στο σημείο της επίθεσης προσήλθαν αστυνομικοί και ασθενοφόρα. Τελικώς, διαπιστώθηκε πως ο εν λόγω άνδρας είχε τραυματιστεί αλλά δεν κινδύνευε η ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.