Γερμανία: Άνδρας μαχαίρωσε δύο άτομα – Παραμένει ασύλληπτος

Γερμανία: Άνδρας μαχαίρωσε δύο άτομα – Παραμένει ασύλληπτος

Ένας άνδρας επιτέθηκε ξαφνικά σε δύο άτομα στην Ερφούρτη της Γερμανίας σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, που επικαλείται την αστυνομία.

«Ο δράστης μιλούσε γερμανικά, είναι 20 έως 30 ετών και φοράει καφέ πουλόβερ και σκούρο παντελόνι φόρμας. Έχει ξανθά έως κοκκινωπά σγουρά μαλλιά και πρόσωπο με σημάδια»

Μάλιστα, η αστυνομία της Γερμανίας έχει επιστρατεύσει μέχρι και ελικόπτερα για τον εντοπισμό του, αφού διαφεύγει της σύλληψης.

Οι δύο τραυματίες ηλικίας 45 και 68 ετών, λαμβάνουν ιατρική βοήθεια για μαχαιριές.

«Προς το παρόν δεν μπορούμε να παράσχουμε πληροφορίες σχετικά με τη σοβαρότητα των τραυματισμών» δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Τζούλια Νεούμαν.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες 3 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση με μαχαίρι στην πόλη Würzburg της Βαυαρίας, περίπου 120 χιλιόμετρα ανατολικά της Φρανκφούρτης.

Ο ύποπτος συνελήφθη, ενώ προηγουμένως οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν στο πόδι, την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει. Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών ο άνδρας, λίγες στιγμές πριν τη σύλληψή του και ενώ ήταν σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε σε περαστικούς και τους μαχαίρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.