ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άγριο έγκλημα στην Κύπρο: 59χρονος περιέλουσε με βενζίνη τρεις ανθρώπους λόγω εμμονής με την πρώην σύζυγο του

Περιέλουσε με βενζίνη τον θείο και τη θεία του μαζί με μια γειτόνισσα και αυτοκτόνησε

Άγριο έγκλημα στην Κύπρο: 59χρονος περιέλουσε με βενζίνη τρεις ανθρώπους λόγω εμμονής με την πρώην σύζυγο του

Ένα πείσμα και το ακατανόητο μίσος για την πρώην σύζυγό του, οδήγησαν – σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία – τον 59χρονο Ελληνοκύπριο, σε ένα από τα πιο σκληρά εγκλήματα που έχουν καταγραφεί στην Κύπρο.

Λίγο μετά το μεσημέρι, πήγε στο σπίτι που διέμεναν ο θείος και η θεία του, 79 και 78 ετών, κρατώντας ένα μπιτόνι βενζίνη. Αρχικώς λογομάχησαν, για ένα θέμα που τους είχε φέρει πολλές φορές σε σύγκρουση.

Ο 59χρονος περιέλουσε τον θείο και τη θεία του με τη βενζίνη, ενώ από τη μανία του δεν γλίτωσε ούτε μια 73χρονη γειτόνισσα που βρισκόταν στο σπίτι. Στη συνέχεια έβαλε φωτιά και έφυγε.

Γείτονες κάλεσαν την Πυροσβεστική, η οποία έσβησε την φωτιά προτού επεκταθεί, αλλά δεν μπόρεσε να σώσει τον 79χρονο Μιχάλη Μάγκα Δημητρίου, ο οποίος είχε υποστεί θανατηφόρα εγκαύματα.

Η 78χρονη σύζυγός του και η 73χρονη γειτόνισσα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και η κατάσταση τους χαρακτηρίζετε κρίσιμη λόγω των εγκαυμάτων που έχουν υποστεί.

Η Αστυνομία άρχισε την αναζήτηση του δράστη τον οποίο για ώρα αργότερα βρήκε νεκρό σε ένα χωράφι κοντά στο χωριό.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτοκτόνησε.

Μίσος χωρίς λογική

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης βρισκόταν σε έντονη αντιπαράθεση με τον θείο και τη θεία του, γιατί βοηθούσαν τη Βιετναμέζα πρώην σύζυγο του.

Ο 59χρονος μετά το διαζύγιό του είχε ζητήσει από τον θείο του να μην προσφέρει βοήθεια στην τέως σύζυγο του, ώστε να την αναγκάσει να επιστρέψει στη χώρα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο θείος και η θεία του, προσέφεραν δουλειά στην γυναίκα από το Βιετνάμ και την βοηθούσαν οικονομικά. Αυτή η στάση εξόργισε τον 59χρονο ο οποίος αποφάσισε να «λύσει το πρόβλημα» δολοφονώντας τους θείους του και βάζοντας τέλος στη ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.