ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αλγερία: 17χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του από κλωτσιά στο συκώτι (βίντεο) 

Ο νεαρός από το φοβερό χτύπημα έπεσε με το κεφάλι στο χορτάρι με αποτέλεσμα να γυρίσει η γλώσσα του

Αλγερία: 17χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του από κλωτσιά στο συκώτι (βίντεο) 

Ένας 17χρονος ποδοσφαιριστής, άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα αναπτυξιακών ομάδων στην Αλγερία, καθώς η απουσία γιατρού και ασθενοφόρου από το γήπεδο αποδείχθηκε καθοριστική.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου ο Γουασίμ Ντζεζάρ που αγωνίζονται με τη φανέλα της NRB Oued El Ma μπήκε στην περιοχή της TRB Arris όταν ένας αμυντικός στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα τον κλώτσησε στα πλευρά.

Ο νεαρός από το φοβερό χτύπημα έπεσε με το κεφάλι στο χορτάρι με αποτέλεσμα να γυρίσει η γλώσσα του με συμπαίκτες και αντιπάλους να τραβούν τα μαλλιά τους.

Γιατρός αγώνα δεν υπήρχε ούτε και ασθενοφόρο, παρά τους σχετικούς κανονισμούς της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αλγερίας και μέλη του προπονητικού τιμ προσπαθούσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά μετά από λίγο ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με τον Γουασίμ να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά τελικά άφησε το βράδυ της Κυριακής την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η κλωτσιά στο συκώτι προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία, αλλά κι η πτώση του στο χορτάρι είχε ως αποτέλεσμα να γυρίσει η γλώσσα του και να μη μπορεί να αναπνεύσει για κάποια δευτερόλεπτα τα οποία αποδείχθηκαν μοιραία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ώρες είχε γίνει γνωστό άλλο ένα σοκαριστικό περιστατικό από το ποδοσφαιρικό χώρο της αφρικανικής χώρας καθώς ο προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αλγερίας Κ20 χαστούκισε δύο αθλητές του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.