ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αρχηγός ισραηλινού στρατού: «Ο πόλεμος ξεκίνησε άσχημα για εμάς και θα τελειώσει πολύ άσχημα για την άλλη πλευρά»

«Μετά από μια δύσκολη αρχή, διαμορφώνουμε τη γραμμή εμπλοκής»

Αρχηγός ισραηλινού στρατού: «Ο πόλεμος ξεκίνησε άσχημα για εμάς και θα τελειώσει πολύ άσχημα για την άλλη πλευρά»

Ο αρχηγός του ισραηλινού στρατού επισκέφθηκε σήμερα στρατιώτες κοντά στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας, όπου τόνισε ότι ο στρατός «βρίσκει τα πατήματά του» αφότου αντιμετώπισε την πρόκληση της αιφνιδιαστικής επίθεσης της Χαμάς.

«Μετά από μια δύσκολη αρχή, διαμορφώνουμε τη γραμμή εμπλοκής. Χτυπήσαμε πολλούς τρομοκράτες — όποιος πλησιάσει, σκοτώνεται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Επιτελείου του Ισραηλινού Στρατού, αντιστράτηγος Χέρτσι Χαλέβι, κατά τη διάρκεια της συνάντησης νωρίτερα τη Δευτέρα, λέει ο στρατός.

«Θα ολοκληρώσουμε την εκκαθάριση της περιοχής, ώστε να μην έχουμε τρομοκράτες εδώ, και, ταυτόχρονα, είμαστε ήδη στην επίθεση», λέει.

«Έχουμε πολλά περισσότερα καθήκοντα. Πρέπει να είμαστε δυνατοί. Ξεκίνησε άσχημα και θα τελειώσει πολύ άσχημα για την άλλη πλευρά» διεμήνυσε.

Ισραηλινά άρματα μάχης και στρατεύματα αναπτύχθηκαν νότια προς τη Γάζα το Σαββατοκύριακο για να ανακτήσουν τον έλεγχο των ισραηλινών πόλεων και να απομακρύνουν τους αμάχους, ενώ 100.000 έφεδροι συγκεντρώθηκαν στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, η ισραηλινή πολεμική αεροπορία σφυροκοπά οικισμούς στη Γάζα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.