ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστρία: Νεκρός στρατιώτης από πυροβολισμό αξιωματικού μετά από καβγά

Ο αξιωματικός τραυματίστηκε σύμφωνα με αυστριακά μέσα ενημέρωσης

Αυστρία: Νεκρός στρατιώτης από πυροβολισμό αξιωματικού μετά από καβγά

Τραγική κατάληξη είχε ο καβγάς που είχαν ένας 20χρονος στρατιώτης με έναν αξιωματικό σε αεροπορική βάση στην πόλη Βίνερ Νόισταντ στην Αυστρία.

Σύμφωνα με αυστριακά μέσα ενημέρωσης κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν με τον αξωιματικό να πυροβολεί και να σκοτώνει τον στρατιώτη.

Κατά τις ίδιες πηγές ο αξιωματικός τραυματίστηκε από την ανταλλαγή πυρών που σημειώθήκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (6/1)

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων της Αυστρίας

Κατά τις πρώτες πληφορορίες πρώτος φέρεται να άνοιξε πυρ ο στρατιωτής που έπεσε τελικά νεκρός με τον αξιωματικό να πυροβολεί για απάντηση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί καβγάς των δύο ανδρών χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην ίδια βάση στην οποία το 2019 στρατιωτικός σκύλος είχε δαγκώσει στρατιωτικό ο οποίος τελικά έχασε τη ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.