ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτός είναι ένας εκ των συλληφθέντων από την επίθεση στη Μόσχα: Ουκρανός ή κάτι άλλο;

Δείτε την φωτογραφία που αναρτήθηκε στο «Χ»

Αυτός είναι ένας εκ των συλληφθέντων από την επίθεση στη Μόσχα: Ουκρανός ή κάτι άλλο;

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία ενός εκ των συλληφθέντων από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε σήμερα (22/3) σε συναυλιακό χώρο στη Μόσχα.

Ωστόσο η φωτογραφία του έκανε πολλούς χρήστες του Χ να αναρωτιούνται αν μέλος του ISIS, της CIA ή απλά ένας Ουκρανός που ήθελε να σπείρει τον θάνατο.

«Μήνυμα θανάτου» από τον N.Μεντβέντεφ για Ουκρανούς και δυτικούς: «Θα εξοντωθούν μέχρι και οι οικογένειές τους»

«Μήνυμα θανάτου» από τον αντιπρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου της Ρωσίας και πρώην πρόεδρος της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, για τους τρομοκράτες που προκάλεσαν το μακελειό σε πολυχώρο ψυχαγωγίας στη Μόσχα αλλά και τους «εμπνευστές (σ.σ.: δυτικούς) αξιωματούχους που βρίσκονται πίσω από τους Ουκρανούς».

Οι τρομοκράτες καταλαβαίνουν μόνο με αντίποινα. Καμία δίκη ή έρευνα δεν θα βοηθήσει, εάν η βία δεν αντιμετωπισθεί με βία και εάν οι θάνατοι δεν αντιμετωπισθούν με εκτελέσεις τρομοκρατών και των οικογενειών τους.

Αν αποδειχθεί ότι ήταν τρομοκράτες του καθεστώτος του Κιέβου, θα είναι αδύνατο να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά αυτούς και τους ιδεολογικούς εμπνευστές τους (σ.σ. εννοεί τους Δυτικούς), παρά μόνο με την θανάτωσή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλοι αυτοί οι τρομοκράτες πρέπει να βρεθούν και να καταστραφούν χωρίς κανένα έλεος. Συμπεριλαμβανομένων κρατικών αξιωματούχων όλων των κρατών, που διέπραξαν αυτήν τη θηριωδία», επεσήμανε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.