ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

BBC: Ανησυχεί για τον… Γ.Πριγκόζιν – Δεν ξέρει που βρίσκεται

Ψάχνει να βρει το δρομολόγιό που θα ακολουθήσει για την Λευκορωσία

BBC: Ανησυχεί για τον…  Γ.Πριγκόζιν – Δεν ξέρει που βρίσκεται

Ανησυχεί το…  βρετανικό BBC για το που  βρίσκεται ο Γ.Πριγκόζιν. Τελευταία φορά ο επικεφαλής της Wagner θεάθηκε  σε ένα αυτοκίνητο να φεύγει από το Ροστόφ αργά το Σάββατο.

Πρόκειται για την πόλη στη νότια Ρωσία, την οποία ισχυριζόταν ότι ήλεγχε για μια ημέρα. Χαμογέλασε καθώς έσφιγγε τα χέρια με μερικούς κατοίκους της περιοχής.

Ο επόμενος προορισμός του τώρα υποτίθεται ότι είναι η Λευκορωσία, μετά από μια συμφωνία που φέρεται να μεσολάβησε από τον ισχυρό ηγέτη της χώρας αυτής Αλεξάντερ Λουκασένκο, βασικό σύμμαχο του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αλλά ο Πριγκόζιν έχει έκτοτε κρατήσει χαμηλούς τόνους για το άμεσο δρομολόγιό του.

Μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων είναι επί του παρόντος σε ισχύ στη νοτιοδυτική Ρωσία, πράγμα που σημαίνει ότι τα πλησιέστερα λειτουργικά αεροδρόμια στο Ροστόφ είναι στο Βόλγκογκραντ και στο Σότσι – αλλά το καθένα απέχει περίπου 400 χιλιόμετρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πριγκόζιν θα μπορούσε θεωρητικά να ταξιδέψει με αυτοκίνητο ή τρένο – αλλά είναι πολύ μακριά μέχρι τη Λευκορωσία, καθώς πρέπει να παρακάμψει την Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.