ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Δεν υπάρχουν ατυχήματα σε έναν πόλεμο» λέει ο Β.Ζελένσκι για τη συντριβή του ελικοπτέρου

«Κάθε θάνατος είναι αποτέλεσμα του πολέμου» δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι

«Δεν υπάρχουν ατυχήματα σε έναν πόλεμο» λέει ο Β.Ζελένσκι για τη συντριβή του ελικοπτέρου

Οι θάνατοι ανθρώπων στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, καθώς και η συντριβή του ελικοπτέρου στο Μπρόβαρι, δεν είναι ατυχήματα, αλλά αποτέλεσμα ενός πολέμου που εξαπέλυσε η Ρωσία στη χώρα, ανέφερε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά τη διάρκεια συζήτησης στο πάνελ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

«Είπατε πως ήταν ‘ένα ατύχημα’. Θα ήθελα να πω, λόγω της εμπειρίας του πολέμου που αντιμετωπίζει σήμερα η κοινωνία μας πως αυτό δεν είναι ατύχημα, αυτό είναι πόλεμος. Ο πόλεμος, απλά δεν είναι μόνο στο πεδίο της μάχης, ο πόλεμος έχει πολλές κατευθύνσεις. Δεν υπάρχουν πλέον ατυχήματα. Όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα του πολέμου. Είμαι απόλυτος σε αυτό», απάντησε ο Ζελένσκι στην παρατήρηση του συντονιστή της συζήτησης σχετικά με τη συντριβή του ελικοπτέρου έξω από το Κίεβο.

Ο επικεφαλής της Ουκρανίας πρόσθεσε ότι οι συνέπειες του ίδιου του πολέμου περιλαμβάνουν τα πλήγματα με ρουκέτες στον άμαχο πληθυσμό και τον θάνατο παιδιών σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κάποιος μπορεί να διαδώσει πληροφορίες ότι δεν στόχευσαν τον άμαχο πληθυσμό και ήθελαν να πλήξουν την ενεργειακή υποδομή της Ουκρανίας, αλλά αποδείχθηκε πως όλα αυτά είναι απλώς περιττά λόγια. Κάθε θάνατος είναι αποτέλεσμα του πολέμου» συμπλήρωσε ο Ζελένσκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.