ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δίκη Ν.Τραμπ: Ξεκίνησε η κατάθεσή του για την υπόθεση επιχειρηματικής απάτης

Ο Ν.Τραμπ έχει αρνηθεί την παράβαση

Δίκη Ν.Τραμπ: Ξεκίνησε η κατάθεσή του για την υπόθεση επιχειρηματικής απάτης

Ξεκίνησε τη Δευτέρα στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης, η κατάθεση του Ν.Τραμπ για την υπόθεση επιχειρηματικής απάτης.

Συγκεκριμένα, αγωγή ύψους 250 εκατομμυρίων δολαρίων είχε ασκηθεί από το γραφείο του γενικού εισαγγελέα της Νέας Υόρκης  κατά του Ν.Τραμπ περί διάπραξης απάτης που περιλαμβάνει διόγκωση περιουσιακών στοιχείων για να επιτύχει καλύτερους όρους σε δάνεια εμπορικών ακινήτων και ασφαλιστήρια συμβόλαια.

Ο Ν.Τραμπ πέρασε από ανάκριση σε μία υπόθεση είναι αστική κι όχι ποινική αλλά απειλεί την οικογενειακή επιχείρηση του Ν.Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

Όπως ανέφερε, ο Ν.Τραμπ διόγκωσε την περιουσία του κατά 2,23 δισ. δολάρια –και σε μια περίπτωση κατά 3,6 δισ. δολάρια– στις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις που δόθηκαν σε τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνονται η έπαυλη του Ν.Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα, το ρετιρέ στον Πύργο Ν.Τραμπ στο Μανχάταν, διάφορα κτίρια γραφείων και γήπεδα γκολφ.

Ο Ν.Τραμπ έχει αρνηθεί την παράβαση και έχει κατηγορήσει επανειλημμένα την Τζέιμς και τον δικαστή Άρθουρ Ένγκορον για πολιτική προκατάληψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ν.Τραμπ τελεί υπό περιορισμένη εντολή φίμωσης που του απαγορεύει να μιλάει δημοσίως για το δικαστικό προσωπικό, αλλά την έχει παραβιάσει δύο φορές και του έχει επιβληθεί πρόστιμο 15.000 δολαρίων επειδή επιτέθηκε σε δικαστικό υπάλληλο τον οποίο έχει κατηγορήσει για μεροληψία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.