ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία Μ.Κατσουρή: Σύλληψη εννέα οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία – Πώς έπεσαν «στη φάκα» των Αρχών

Ακόμη ένα άτομο αναζητείται

Δολοφονία Μ.Κατσουρή: Σύλληψη εννέα οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία – Πώς έπεσαν «στη φάκα» των Αρχών

Το «φως» της δημοσιότητας βλέπουν νέα στοιχεία για το πως συνελήφθησαν οι 9 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που σχετίζονται με τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία οδήγησαν στην δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικές αρχές στο Ζάγκρεμπ έστησαν μεγάλη επιχείρηση στην οποία συνελήφθησαν εννέα άτομα, που συνδέονται με την αδιανόητη τραγωδία που εκτυλίχθηκε έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με την κροάτικη εφημερίδα Jutarnjilist, από τα δέκα “Bad Blue Boys” των οποίων τη σύλληψη ζητάει η ελληνική δικαιοσύνη με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, λόγω των ταραχών στην Αθήνα, η κροατική αστυνομία συνέλαβε εννέα από αυτούς, ενώ ένα άτομο αναζητείται.

Οι πέντε συνελήφθησαν την Παρασκευή και μεταφέρθηκαν αρχικά στο αρχηγείο της αστυνομίας εγκληματικότητας του Αστυνομικού Τμήματος του Ζάγκρεμπ, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον επόπτη κράτησης στο Oranice.

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία δεν είχε ξεκινήσει ποινική έρευνα, παρά ενήργησε σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, ενεργώντας όπως ζήτησαν οι αρχές της Ελλάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι υπήρχαν στοιχεία και ονόματα και των 10 που βρίσκονταν στη λίστα, καθώς βρέθηκαν τα διαβατήριά τους στα αυτοκίνητα των Κροατών που κατασχέθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.