ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δυσαρέσκεια Μ.Νετανιάχου με τη στάση των ΗΠΑ στον ΟΗΕ – Θα ακυρώσει την αποστολή ισραηλινής αντιπροσωπείας στην Ουάσινγκτον

«Οι ΗΠΑ αποσύρθηκαν από τη συνεπή θέση τους στο Συμβούλιο Ασφαλείας και έβλαψαν την πολεμική μας προσπάθεια»

Δυσαρέσκεια Μ.Νετανιάχου με τη στάση των ΗΠΑ στον ΟΗΕ – Θα ακυρώσει την αποστολή ισραηλινής αντιπροσωπείας στην Ουάσινγκτον

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη στάση των ΗΠΑ στην ψηφοφορία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Η Ουάσινγκτον αποφάσισε να απέχει αυτή τη φορά και να μην ασκήσει βέτο, με συνέπεια η πρόταση για άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα σε συνδυασμό με την απελευθέρωση όλων των ομήρων, να υιοθετηθεί από το Συμβούλιο.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο Νετανιάχου αποφάσισε να υλοποιήσει την «απειλή» του για την ακύρωση της αποστολής ισραηλινής αντιπροσωπείας στην Ουάσιγκτον, προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα πιθανής εισβολής του ισραηλινού στρατού στη Ράφα. «Οι ΗΠΑ αποσύρθηκαν από τη συνεπή θέση τους στο Συμβούλιο Ασφαλείας και έβλαψαν την πολεμική μας προσπάθεια. Σαν συνέπεια, η αντιπροσωπεία μας δεν θα ταξιδέψει στην Ουάσιγκτον» είπε ο Νετανιάχου, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ισραηλινή αντιπροσωπεία θα περιελάμβανε τον υπουργό Στρατηγικών Υποθέσεων Ρον Ντέρμερ, τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Τζάκι Χάνεγκμπι και έναν αξιωματούχο των IDF που ηγείται των ανθρωπιστικών προσπαθειών στη Γάζα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.