ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Oι Ουκρανοί συνθλίβονται μεταξύ τους για να σωθούν από τη ρωσική αντεπίθεση (βίντεο)

Στο βίντεο φαίνονται τα άρματα μάχης ΤOMA BMP-1, τα οποία έστειλε ο Κ.Μητσοτάκης στην Ουκρανία

Oι Ουκρανοί συνθλίβονται μεταξύ τους για να σωθούν από τη ρωσική αντεπίθεση (βίντεο)

Βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα δείχνει μία κακή εικόνα για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, αφού όπως φαίνεται, συνθλίβουν δικούς τους στρατιώτες με τα άρματα μάχης TOMA BMP-1, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τη ρωσική αντεπίθεση.

https://twitter.com/200_zoka/status/1570687485474377734?s=20&t=xvyH1N_LCvi9qDce3CRv3A

Συγκεκριμένα από εχθές έχει ξεκινήσει κλιμάκωση της ρωσικής επίθεσης, οι οποίοι έχουν χτυπήσει τους Ουκρανούς στον ποταμό Krivoy Rog, αλλά έχουν εξολοθρεύσει και ομάδα Ουκρανών σαμποτέρ από την Wagner στη Χερσώνα. Ταυτόχρονα το μέτωπο στο Ιζίουμ έχει ενισχυθεί από Ρώσους στρατιώτες, οι οποίοι έχουν εισρεύσει από χθες μαζί με δεκάδες άρματα μάχης.

Το πιο σημαντικό όμως είναι η επάνοδος των Τσετσένων στο μέτωπο: Ήδη αναπτύσσονται στο μέτωπο και έχουν πάρει όρκο ότι θα ανακαταλάβουν το Ιζίουμ. Άλλες μονάδες εθελοντών Τσετσένων ετοιμάζεται να φύγει αύριο για το μέτωπο. 

Συνδυαστικά όλα αυτά έχουν δώσει ένα «μήνυμα» στους Ουκρανούς ότι πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα. Τόσο άμεσα που ποδοπατάνε τους ίδιους τους τους συμμάχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι στο βίντεο φαίνονται τα άρματα μάχης ΤOMA BMP-1, τα οποία πήρε ο Κ.Μητσοτάκης από τα νησιά του Αν.Αιγαίου και τα έστειλε στο καθεστώς Ζελέσνκι, αλλά όπως φαίνεται ούτε να τα χρησιμοποιήσουν δεν μπορούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.