ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Ζευγάρι διαμελίστηκε μπροστά από την Ελληνίδα τουρίστρια – Η σοκαριστική μαρτυρία

Ο πατέρας της τραυματισμένης δήλωσε ότι η κόρη του ήταν πολύ τυχερή που γλίτωσε

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Ζευγάρι διαμελίστηκε μπροστά από την Ελληνίδα τουρίστρια – Η σοκαριστική μαρτυρία

Για την κατάσταση της υγείας της Ελληνίδας που τραυματίστηκε ελαφρά από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολή, μίλησαν οι γονείς της γυναίκας.

«Το παιδί μου αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο με θραύσμα στο πόδι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι καλά, απλά τώρα μου είπε ο πρόξενος ότι το θραύσμα είναι μέσα, δεν ξέρω τι να κάνω, γιατί και στην Τουρκία δεν ξέρω αν οι γιατροί είναι καλοί, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.

Είχε πάει ταξίδι και στα 6 μέτρα έσκασε η βόμβα, ήταν από τους πολύ τυχερούς, γιατί διαμελίστηκαν μου είπε άτομα. Ήταν τραγική η κατάσταση. Είναι σοκαρισμένη πάρα πολύ», είπε αρχικά η μητέρα της μιλώντας στο ΜEGA.

Και συνέχισε: «Μου είπε ”μαμά είδα άτομα και παιδάκια σκοτωμένα”, κοίταζε στο κεφάλι να μην χτυπήσει και με το που έσκυψε και είδε το πόδι της ανάβλυζε αίμα, συνέχεια και πύον. Έχασε πάρα πολύ αίμα».

Ο πατέρας της τραυματισμένης δήλωσε ότι η κόρη του ήταν πολύ τυχερή που γλίτωσε γιατί μπροστά της ένα ζευγάρι σκοτώθηκε:

«Είναι σε σοκ, έχει ένα τραύμα από την έκρηξη της βόμβας. Είναι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Θα την χειρουργήσουν να βγάλουν το θραύσμα και θα της βάλουν γύψο. Κανονίζουμε τη μετάβαση της κόρης μου στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους από το προξενείο για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την κόρη μου.

Ήταν πολύ τυχερή γιατί μπροστά της λίγα μέτρα ήταν ζευγάρι που έφαγε την έκρηξη και διαμελίστηκε. Ήταν μερικά μέτρα μπροστά στην κόρη μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλιώς θα είχε σκοτωθεί και η κόρη μου. Ήταν έξι μέτρα από την έκρηξη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.