ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από τον ισραηλινό στρατό στη Δυτική Όχθη

Κλιμακούμενη η ένταση τις τελευταίες εβδομάδες

Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από τον ισραηλινό στρατό στη Δυτική Όχθη

Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν το πρωί της Τετάρτης έναν Παλαιστίνιο στη διάρκεια συγκρούσεων που σημειώθηκαν στην Τζενίν της Δυτικής Όχθης.

Όπως ανακοίνωσαν παλαιστίνιοι και ισραηλινοί αξιωματούχοι o 25χρονος Μοχάμεντ Μάρεϊ έχασε τη ζωή του από σφαίρα που τον έπληξε στο στέρνο, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Wafa μετέδωσε ότι ο Παλαιστίνιος σκοτώθηκε στη διάρκεια ισραηλινής επιδρομής στην πόλη.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι στη διάρκεια της νύχτας διενήργησε «αντιτρομοκρατική επιχείρηση» σε πολλές περιοχές της Δυτικής Όχθης.

Στην Τζενίν, παλαιστίνιοι ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον στρατιωτών, σύμφωνα με τον στρατό.

Κλιμακούμενη η ένταση τις τελευταίες εβδομάδες

«Ένας αριθμός υπόπτων επίσης εκσφενδόνισε εκρηκτικές συσκευές εναντίον στρατιωτών που απάντησαν με πυρά. Αναγνωρίστηκε ένας στόχος», πρόσθεσε ο στρατός χωρίς να σχολιάσει ειδικώς τον θάνατο του Μάρεϊ.

Ο θάνατός του σημειώνεται εν μέσω της κλιμακούμενης βίας στην ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση.

Δεκαεννέα άνθρωποι–κυρίως ισραηλινοί πολίτες στο έδαφος του Ισραήλ–έχουν σκοτωθεί από τα τέλη Μαρτίου κυρίως σε επιθέσεις από Παλαιστινίους και Ισραηλινούς Άραβες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας έχουν απαντήσει με σχεδόν καθημερινές επιδρομές στη Δυτική Όχθη, περιλαμβανομένων εντός και στα πέριξ της Τζενίν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.