
Ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, έχει εκφράσει έντονα την ανησυχία του για μια επικείμενη στρατιωτική επιχείρηση από την Λευκορωσία.
Κατά τον ίδιο, ο στρατιωτικός εξοπλισμός που έχει λάβει από την Μόσχα είναι σημαντικός και φυσικά όπως ανέφερε πρόσφατα «οι υπηρεσίες μας έχουν καταγράψει μια πρωτοφανή στρατιωτική δραστηριότητα του Μινσκ.
Έχω ενημερωθεί για μια επικείμενη σφοδρή επίθεση στην ενδοχώρα μας με την συνδρομή της Μόσχας».
Κατά τον ίδιο, η επίθεση αυτή θα μπορούσε να γίνει και το προσεχές φθινόπωρο.
Παρόλα αυτά, το Μινσκ έχει επανειλημμένα διαψεύσει τον Ουκρανό πρόεδρο, κατηγορώντας τον για «πολιτική εργαλειοποίηση του πολέμου».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.