ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εσθονία: «Ο Πούτιν καταλαβαίνει μόνο τη γλώσσα της δύναμης – Nα τον σταματήσει το ΝΑΤΟ»

Δεν απέκλεισε συνέχιση του μποϊκοτάζ ρωσικών προϊόντων

Εσθονία: «Ο Πούτιν καταλαβαίνει μόνο τη γλώσσα της δύναμης – Nα τον σταματήσει το ΝΑΤΟ»

“Εάν η Δύση ή το ΝΑΤΟ δεν σταματήσουν τον Πούτιν, θα προχωρήσει όλο και πιο μακριά”, δήλωσε ο ίδιος.

Ήταν “100 τοις εκατό πεπεισμένος” ότι ο Πούτιν καταλαβαίνει μόνο τη γλώσσα της δύναμης, δήλωσε ο Laanet. Οι διαπραγματεύσεις των δυτικών πολιτικών στον πόλεμο της Ουκρανίας δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τον Ρώσο πρόεδρο από την εφαρμογή των σχεδίων του στην Ουκρανία.

Ο Laanet δεν ποντάρει μόνο σε μια διπλωματική λύση, ούτε σε ένα στρατιωτικό τέλος του πολέμου.

“Νομίζω ότι θα είναι ένας συνδυασμός και των δύο”, είπε. Ένα γρήγορο τέλος της εισβολής είναι απίθανο, είπε. Υπάρχει κίνδυνος η σύγκρουση να μετατραπεί σε “παγωμένη σύγκρουση” ή “παγωμένο πόλεμο”.

Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι ποιες θα είναι οι κοινωνικοοικονομικές συνέπειες του επιθετικού πολέμου για τη Ρωσία, είπε. “Ο αντίκτυπος των κυρώσεων απαιτεί χρόνο”, είπε. Μέχρι στιγμής, είπε, οι επιθυμητές συνέπειες των τιμωρητικών μέτρων δεν έχουν ακόμη φανεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Laanet δεν απέκλεισε την αυστηροποίηση των κυρώσεων, όπως το μποϊκοτάζ του ρωσικού πετρελαίου και φυσικού αερίου. “Η Ευρώπη χρηματοδοτεί τον πόλεμο στην Ουκρανία με αυτές τις εισαγωγές”, επέκρινε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.