Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Fox Νews: «Ο δολοφόνος του Τ.Κερκ συζούσε με ένα άνδρα που ήταν σε διαδικασία μετάβασης φύλου και μισούσε τον Κερκ»

Ετσι εξηγούνται όλα! - Για αυτό έγραφαν μηνύματα υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ οι σφαίρες!

Fox Νews: «Ο δολοφόνος του Τ.Κερκ συζούσε με ένα άνδρα που ήταν σε διαδικασία μετάβασης φύλου και μισούσε τον Κερκ»

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος του Fox Νews Brooke Singman ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία του Τσάρλι Κερκ ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον, συζούσε με ένα άλλο άνδρα ο οποίος ήταν στη διαδικασία αλλαγής φύλου.

Όπως αναφέρει επίσης το άτομο αυτό είναι πλήρως συνεργάσιμο με το FBI Επίσης η ίδια δημοσιογράφος αναφέρει ότι ανακαλύφθηκαν μηνύματα μεταξύ του Ρόμπινσον και του συντρόφου του βάσει των οποίων βοηθήθηκε το FBI στην έρευνά του.

Κατ’αυτό τον τρόπο ο Τάιλερ Ρόμπινσον μισούσε τον Τσάρλι Κερκ, γιατί θεωρούσε ότι οι θεωρίες του περί «ύπαρξης μόνο δύο φύλων» έθεταν σε κίνδυνο τον έρωτά του  για τον συγκάτοικό του! Και αποφάσισε να τον δολοφονήσει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.