ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Φρίκη από τους νεοναζί του Κιέβου: Βασανίζουν Ουκρανό πρωταθλητή στο ΜΜΑ γιατί προπονήθηκε με Ρώσους! (βίντεο)

Oι νεοναζί που στηρίζει η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη βασάνισαν τον Maxim Ryndovsky

Φρίκη από τους νεοναζί του Κιέβου: Βασανίζουν Ουκρανό πρωταθλητή στο ΜΜΑ γιατί προπονήθηκε με Ρώσους! (βίντεο)

Αντιμέτωπος με μια απίστευτη φρίκη βρίσκεται ο Ουκρανός μαχητής του ΜΜΑ, Maxim Ryndovsky, τον οποίο συνέλαβαν Ουκρανοί νεοναζί και ξεκίνησαν να τον βασανίζουν. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το Σάββατο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μεταδίδει το pledgetimes ο Ουκρανός μαχητής πιάστηκε στο Κίεβο και συνελήφθη γιατί είναι «φιλορώσος».

Ο Ryndovsky εκπαιδεύτηκε στο κλαμπ Akhmat, στο οποίο προπονούνται Ρώσοι, ενώ ταξίδεψε στις Λαϊκές Δημοκρατίας του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται ο μαχητής, ενώ η πηγή δεν επιβεβαιώνει ότι πρόκειται γι’ αυτόν.

Παρόλα αυτά στα social media συγκρίνουν τα τατουάζ που έχει το άτομο που βασανίζεται στο βίντεο με τα τατουάζ που έχει ο Maxim Ryndovsky και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο.

Προσοχή – Σκληρά βίντεο

https://twitter.com/ASBMilitary/status/1500353479877013508

https://twitter.com/IrinaGalushkoRT/status/1500196580590301191

https://twitter.com/Levi_godman/status/1500366693725622276

Φρικαλεότητες από τους Ουκρανούς νεοναζί

Φυσικά οι Ουκρανοί νεοναζί που στηρίζει η Δύση και η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη βασανίζουν διαρκώς πολίτες οι οποίοι είναι ρωσόφονοι, ή θεωρούνται «φίλοι των Ρώσων».

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα ακόμη βίντεο το οποίο δείχνει Ουκρανούς ναζί του τάγματος Αζόφ να βασανίζουν κάποιον τον οποίο έχουν δέσει σε κολώνα φωτισμού, φωνάζοντας «ζήτω η Ουκρανία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.