ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Γάζα: «Οι περισσότεροι από τους 220 ομήρους της Χαμάς είναι υπήκοοι άλλων χωρών» λέει το Ισραήλ

138 όμηροι έχουν διαβατήρια από 25 χώρες του κόσμου

Γάζα: «Οι περισσότεροι από τους 220 ομήρους της Χαμάς είναι υπήκοοι άλλων χωρών» λέει το Ισραήλ

Η κυβέρνηση του Ισραήλ δήλωσε ότι «οι περισσότεροι από τους 220 αιχμαλώτους που η Χαμάς κρατά ομήρους στη Λωρίδα της Γάζας είναι υπήκοοι άλλων χωρών».

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως 138 όμηροι έχουν διαβατήρια από 25 χώρες του κόσμου.

Πρόκειται 54 Ταϊλανδούς, 15 Αργεντινούς, 12 Γερμανούς, 12 Αμερικανούς, έξι Γάλλους, έξι Ρώσους και πέντε Νεπαλέζους. Αρκετοί έχουν διπλή υπηκοότητα, επισημαίνεται.

Στη λίστα των ομήρων της Χαμάς περιλαμβάνονται επίσης δύο Τανζανοί, δύο Φιλιππινέζοι, ένας Κινέζος και ένας Σριλανκέζος, σύμφωνα με την ενημέρωση της ισραηλινής κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την επίθεση που εξαπέλυσε η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, περίπου 1.400 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο. Σύμφωνα με την ενημέρωση των ισραηλινών αρχών, 328 άνθρωποι από 40 χώρες σκοτώθηκαν ή αγνοούνται μετά την εισβολή της Χαμάς.

  • Από την Ταϊλάνδη ήταν 24 νεκροί, ενώ αγνοείται η τύχη 21 υπηκόων της.
  • Οι ΗΠΑ θρηνούν τον χαμό 34 πολιτών τους και έχουν πέντε αγνοουμένουες.
  • Ουκρανοί είναι 25 νεκροί και δύο αγνοούμενοι.
  • Από τη Γαλλία ήταν 23 νεκροί και ένας αγνοούμενος.
  • Η Ρωσία είχε 23 νεκρούς και τέσσερις αγνοούμενους.
  • Πέντε Νεπαλέζοι σκοτώθηκαν κατά την επίθεση της Χαμάς και άλλοι πέντε αγνοούνται.
  • Πέντε Κινέζοι βρήκαν τον θάνατο, ενώ αγνοείται η τύχη ενός ακόμη.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.